Kasteel Dussen

Stap in het huwelijksbootje in het unieke Kasteel Dussen. Verras jezelf en de mensen die je lief hebt met een dag die jullie nog lang zal heugen. In het landelijke Dussen ligt het eeuwenoude kasteel Dussen dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de regio. Nu is het jullie kans hier een nieuw stukje geschiedenis te schrijven! De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu kiest voor een huwelijksceremonie in de kasteeltuin of meer gecharmeerd bent van een compleet verzorgde winterbruiloft.


E: onzedag@kasteeldussen.nl
W: www.kasteeldussen.nl
T: 0416 – 764 646

Facebook | Instagram

Kasteel Maurick

Een sprookjesachtige winterbruiloft mét sneeuwgarantie. Of misschien wel trouwen in de kasteeltuin onder de witte regen. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Vught is Kasteel Maurick een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven!
Maar ook voor een feestelijk diner en een droomfeest ben je binnen onze kasteelmuren aan het juiste adres. En overnachten? Dat kan in onze romantische bruidssuite, de voormalige duiventil van het kasteel. Bij Kasteel Maurick denken we graag met jullie mee om er een onvergetelijke bruiloft van te maken!