Trouwambtenaar Con Bolderman

Het zorgvuldig uitkiezen van een trouwambtenaar is de moeite waard! Een persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie op de dag van je leven, jullie Huwelijk! BABS Con sluit het huwelijk op een ontspannen en intieme manier, waarin humor en interactie sleutelwoorden zijn voor de werkwijze van deze trouwambtenaar.

,,Jouw gasten zijn het publiek maar let op; deze waarnemers staan niet slechts ongebruikt langs de zijlijn. En de cabaretier die aan het woord is lijkt steeds minder op een trouwambtenaar en steeds meer op die vriend waarvan je blij bent dat hij er bij is”.

Géén opgelezen verhaal dat bij elk bruidspaar hetzelfde is, maar een persoonlijk verhaal die het bruidspaar en gasten verrast is zijn werkwijze!

 


E: info@babscon.nl
W: www.babscon.nl
T: 06 – 22 38 06 63

Facebook | Instagram

Bijzondere Huwelijkssluiting

Maak kennis met trouwambtenaar Mariëlle Jongmans. 

Zij werkt, als zelfstandig trouwambtenaar, ook mee aan het RTL programma ‘Married at First Sight’
Haar jarenlange ervaring als trouwambtenaar, zorgt ervoor dat je geboeid naar haar blijft luisteren, als zij begint te vertellen over haar vak en alles dat ze meemaakt, tijdens die huwelijken.
Haar tips aan jullie, tijdens de livestream van Wishes and Weddings, zullen heel erg waardevol zijn, bijna onmisbaar als trouwplannen hebt!

Deze sessie wil je niet missen.


E: info@bijzonderhuwelijk.nl
W: www.bijzonderhuwelijk.nl
T: 06 – 24 43 38 40

Facebook | Instagram

Trouwambtenaar Mildred Nijhove

Mijn naam is Mildred Nijhove, de trouwambtenaar die écht “Out of the box” denkt. Mijn prioriteit is het om mijn bruidsparen door en door te leren kennen. Dit maakt het traject wellicht wat intensiever, maar wel zeer persoonlijk. Veel huiswerk en het betrekken van familie en vrienden om jullie levensverhaal en wie jullie zijn volledig weer te kunnen geven maakt van de ceremonie een memorabel moment. Bucketlistopdrachten om mooie herinneringen te creëren is onderdeel van de reis naar het altaar. Een jaar na de ceremonie wordt jullie een fantastisch herinneringenboek uitgereikt.


E: trouwen@mildrednijhove.com
W: www.mildrednijhove.com
T: 06 – 46 23 47 75

Facebook | Instagram