Trouwliedjes

“Jullie mooiste dag verdient de mooiste muziek. Een romantische song tijdens jullie ja-woord. Een jazzy sound bij het diner. Een heerlijke live-band tijdens het feest.
Of misschien juist wel een DJ?
Het kan allemaal bij Trouwliedjes.nl!

Of het nu gaat om de ceremonie, de borrel, het aansnijden van de taart, het diner of de feestavond of misschien juist wel een combinatie van dit alles…
Wij kijken graag met jullie mee wat het beste bij jullie past!


E: info@trouwliedjes.nl
W: www.trouwliedjes.nl
T: 06 – 16 02 64 30

Facebook | Instagram

Dancestreet

Op de mooiste dag van jullie leven hoort natuurlijk een knalfeest. En daar gaan wij voor zorgen! Met onze zeer ervaren en professionele DJ’s en muzikanten hoeven jullie je geen moment zorgen te maken over het verloop van de feestavond. Allround of speciaal door jullie geselecteerde muziek? Alles is mogelijk!

Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met jullie de ideeën voor de bruiloft te bespreken en uit te werken. Dit doen we door middel van een persoonlijk gesprek. In dit gesprek gaan we wat dieper in op jullie wensen en voorkeuren. Ook kunnen we dan het één en ander laten zien.


E: info@dancestreet.nl
W: www.dancestreet.nl
T: 073 – 657 72 97

Facebook | Instagram

DJ4ALL

Ik ben Patrick Nobbenhuis, bruiloft DJ, maar beter nog, een rasechte allround DJ. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring op allerlei soorten feesten, intiem of groots. Mijn specialisatie is de juiste muziek op de juiste momenten te draaien waardoor er unieke belevingen en herinneringen gemaakt worden. DJ-en zit bij mij in het bloed! Met veel passie en enthousiasme weet ik jong en oud in vervoering te krijgen zodat de wil om te dansen ruim aanwezig is!. De DJ-show is zeer doeltreffend voor elk publiek met goed geluid en sfeervolle LED verlichting waarmee de dansvloer goed tot uiting komt.

Een ervaren DJ is wat elk bruidspaar nodig heeft! Al 4 seizoenen ben ik de DJ van Married at first sight!


E: info@dj4all.nl
W: www.dj4all.nl
T: 06-54 79 69 71

FacebookInstagram