Juweliershuis Aalbers

THIS IS THE MOMENT…

Het uitzoeken van uw relatieringen is een bijzonder moment. Een moment waarop u uw relatie met symboliek wilt bezegelen. In onze juweliershuizen is hier dan ook gekozen voor een aparte ruimte waar u samen met ons de mogelijkheden kunt bekijken en bespreken. Om er zeker van te zijn dat wij u in alle rust kunnen helpen raden wij u aan van tevoren telefonisch een afspraak te maken met één van onze trouwringspecialisten.

Wij hebben een grote eigentijdse collectie samengesteld. Uiteraard staan onze gediplomeerde goudsmeden voor u klaar om desgewenst uw eigen unieke ringen met u te ontwerpen, en uw speciale wensen uit te laten komen.


E: velp@juweliershuisaalbers.nl
W: www.juweliershuisaalbers.nl
T: 026 – 346 01 141

Facebook | Instagram

Rozenhof Trouwringen

Bent u op zoek naar een trouwringenspecialist met veel ervaring en een veelzijdige collectie? Dan bent u bij Rozenhof Trouwringen aan het juiste adres! Het persoonlijke aspect en de goede service hebben we hoog in het vaandel staan. We werken op afspraak, zodat u in alle rust en met ons advies samen met uw lover de mooiste trouwringen kunt uitzoeken in de romantische trouwringenstudio met uitzicht op de natuur. Wij zijn dagelijks geopend, hebben de optie tot eigen ontwerp, bieden ringen aan binnen ieder budget & stijl. Tot snel!


E: info@rozenhoftrouwringen.nl
W: www.rozenhoftrouwringen.nl
T: 06 – 54 64 09 41

Facebook | Instagram