Bas Driessen Photography

Een foto is meer dan alleen een beeld. Het vertelt een verhaal. Het fotograferen van dit verhaal, het vertellen van de emoties die erachter zitten, dat is mijn ware passie. Het vastleggen van de mooiste dag van je leven, het vastleggen van de liefde, wie wil dat nu niet? Elke bruiloft weer komt er een eindeloze energie in mij naar boven die ervoor zorgt dat de dag vastgelegd wordt zoals deze is…


E: info@laatuverrassen.nl
W: www.laatuverrassen.nl
T: 06-53 25 19 75

Instagram | Facebook

Marion Meyer Bruids- en Lifestylephotographer

Ik help bruidsparen met het vastleggen van de mooiste dag van hun leven en ik leg jullie liefde vast door stijlvolle, lichte, romantische beelden te creëeren, hiermee geef ik jullie een hele waardevolle herinnering mee voor de rest van jullie leven.

Na één van de moeilijkste beslissingen in mijn leven, namelijk mijn prachtige baan bij de KLM opgeven, besloot ik om mijn hart te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken. Naast reizen was fotograferen altijd mijn andere passie en daarom besloot ik om hiermee verder te gaan. De liefde tussen twee mensen is zoiets moois, ik ben een hopeloze romanticus en daarom is dit wat ik het allerliefste doe, jullie liefde vastleggen. Hier word ik echt gelukkig van.


E: info@marionmeyerphotography.com
W: www.marionmeyerphotography.com
T: 06 – 48 53 39 26

Facebook | Instagram

Ronald Kempff Fotografie

Gefeliciteerd dat jullie gaan trouwen! Een bijzondere gebeurtenis. 

Kies voor de beste Bruidsfotograaf voor exclusieve Bruidsfotografie. Geniet over 10 of 20 jaar nog steeds van die speciale dag met prachtige fotografie. Beleef het gevoel en de emoties van die speciale dag keer op keer.
100% maatwerk en afgestemd op jullie wensen. Inclusief een groot formaat album. Jullie selecteren de foto’s voor het album. Alle covers ingegrepen. Eerlijke en heldere bruidsfotografie.

E: info@kempff-fotografie.nl
W: www.kempff-fotografie.nl
T: 06 – 47 54 29 72

Facebook | Instagram