OVER WISHES LIVE

maak hier kennis met Wishes and Weddings!

Ben je benieuwd wie dit digitale TrouwEvent organiseert? Wat het kost om mee te doen? Of je later de filmpjes nog kunt terugkijken? Lees hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen!


Wie organiseert het TrouwEvent?

Het TrouwEvent wordt georganiseerd door Wishes Events & Consultancy, het bedrijf waar Wishes and Weddings onder valt. Al ruim 10 jaar worden er door het hele land leuke TrouwEvents georganiseerd om jullie te voorzien van inspiratie, advies én leveranciers voor jullie bruiloft.

 

Wie zit er achter Wishes Events?

Hoi! Mijn naam is Antoinette Zunnebeld. Ik houd ervan om aanstaande bruidsparen blij te maken en hen in contact te brengen met de leukste trouwleveranciers. Ik ben zelf getrouwd met mijn grote liefde Patrick Nobbenhuis, die al 35 jaren actief is in de trouwbranche. Onder andere als DJ! Patrick inspireerde mij om Wishes and Weddings over te nemen toen dat jaren geleden op mijn pad kwam. Hij kwam namelijk elke dag blij uit zijn werk en dat werkte heel aanstekelijk!

 

Wat maakt de Wishes and Weddings Events uniek?

Als jullie trouwplannen hebben, dan wil je van alles ontdekken om zo jullie droombruiloft samen te stellen. Eerst online alles afspeuren naar informatie, maar daarna wil je kijken of de producten/leveranciers wel echt bij jullie passen. En hoe kan dat nu beter dan op een TrouwEvent waar je de beste trouwleveranciers persoonlijk kunt ontmoeten? De basis van onze events is een compleet middagprogramma met een opening en een dagfinale, waarin jullie toffe prijzen kunnen winnen. Je kunt natuurlijk onze events bezoeken met een vriendin/moeder/familielid, maar het leukste is om er een middagje met je verloofde van te maken. Er is voor ieder wat wils!

 

Wat moet ik me voorstellen bij een middagprogramma?

Wij organiseren voor aanstaande bruidsparen een volledig verzorgd middagprogramma. Een hele middag vol inspiratie, beleving, de beste adviezen en persoonlijke gesprekken met de beste trouwleveranciers! Bij aankomst worden jullie allemaal persoonlijk welkom geheten en wordt uitgelegd hoe de middag in elkaar zit. Er zijn workshops te volgen, leuke inspiratiesessies en zeer gepassioneerde trouwprofessionals te bezoeken. Jullie hebben de gehele middag alle tijd om elke deelnemer de volle aandacht te geven. Aan het eind van de middag maakt elk koppel ook nog kans om mooie prijzen te winnen in de grote dagfinale. Door middel van het sparen van codes in onze eigen ontwikkelde Wishes-App kunnen jullie je kansen om in de finale te komen vergroten. Dit ludieke spelelement en de ongedwongenheid van de gehele middag maakt onze Wishes TrouwEvents uniek.

 

Waar kan ik meer informatie vinden over jullie events?

Je kunt meer informatie vinden op onze website: www.wishesandweddings.nl Je kunt je hier aanmelden om via e-mail op de hoogte gehouden te worden over onze activiteiten en de volgende events. Ook kun je ons volgen op social media: Facebook en Instagram.

 

Wanneer organiseren jullie weer een TrouwEvent op locatie?

Zeer waarschijnlijk kunnen we deze mooie events weer organiseren in het komende najaar vanaf oktober 2021. De data kunnen jullie vinden op onze site en onze Facebook pagina.